Restaurant Traditional Romanesc Sibiu

Ambianta, decorul, amabilitatea dar in primul rand calitatea serviciilor si excelenta bucatariei noastre, reprezinta cartea noastra de vizita.

Restaurantul nostru dispune de 350 locuri pentru servirea mesei, precum si un spatiu generos pentru dans, ideale pentru un eveniment organizat.

Restaurantul Dobrun Sibiu organizeaza evenimente diverse in toate perioadele anului, oferind diverse pachete astfel incat acestea sa fie pe gustul fiecarui client.

Pentru organizare de evenimente mai speciale sau pentru oferte personalizate va invitam sa ne sunati apeland datele noastre de contact.

Servicii

Restaurantul "La Dobrun" este gazda perfecta pentru urmatoarele tipuri de evenimente:

Mese Festive Revelion

Poti sa bei primul pahar de sampanie dintr-un an impreuna cu noi, pentru ca la trecerea dintre ani organizam mereu petreceri de Revelion!

Petreceri private

Indiferent ce sarbatoriti relaxati-va si bucurati-va de momentul vostru! Ne ocupam noi ca evenimentul sa fie impecabil!

Nunti si botezuri

Iubim momentele cheie din vietile noastre si noi, La Dobrun, vrem sa le acordam importanta cuvenita. Pentru aceste momente unice, ziua nuntii sau a botezului, vrem sa-ti oferim ce-i mai bun.

Aniversari & onomastice

De ziua ta, sarbatorim cu tine! Poti gasi suficiente locuri in interiorul localului sau chiar si pe teresa. Noi iti vom fi aproape!

Banchete si reuniuni

Atunci cand se incheie o etapa importanta din viata ta si viitorul iti surade increzator, merita sa marchezi momentul asa cum se cuvine!

Aniversari speciale

Motivul aniversarii tale nu trebuie sa fie unul special. Dar noi iti vom oferi toate contiditiile pentru ca acesta sa devina unul de neuitat!