Iubim momentele cheie din vietile noastre si noi, La Dobrun, vrem sa le acordam importanta cuvenita. Ziua nuntii sau a botezului noului membru al familiei sunt doua dintre evenimentele cu cea ma inalta semnificatie din viata fiecarui om. 

Pentru aceste momente unice stabilim impreuna meniul, amenajam localul potrivit gusturilor pentru ca fiecare detaliu este important: meniu, fotograf, flori, muzica, decoratiuni. Suntem un restaurant traditional si ne lace sa facem lucrurile, asa cum se faceau odata, cu pasiune si implicare. Rezultatul nu poate fi altul, decat o calitate impecabila a serviciilor noastre.

Nunti si botezuri

Restaurantul "La Dobrun" Sibiu, situat la km 0 al Sibiului va invita cu placere intr-un loc de vis, in care muzica populara, ambianta traditionala si bucataria cu specific romanesc domnesc in voie.

Profesionalismul personalului nostru, dar si atmosfera rustica din interiorul restaurantului va vor decupla complet de la grijile cotidiene, rasfatanu-va placerile si gusturile. 

Restaurantul nostru dispune de 350 locuri pentru servirea mesei, precum si un spatiu generos pentru dans, ideale pentru un eveniment organizat.